Üdvözöljük a Győrújfalu SE honlapján!

A Győrújfalu SE a megyei II. osztályban szereplő amatőr futballcsapat, amelynek vezetői, játékosai néhány éve úgy határoztak, az utánpótlás-nevelésre fektetik a hangsúlyt. Terveik között egy olyan helyi bázis kialakítása szerepelt, amelybe minden gyermek és szülő szívesen tartozik, ahol a labdarúgás alapjainak elsajátítása és a fiatalok egészséges életmódhoz szükséges mozgásigényének kielégítése mellett egy olyan közösség is létrejön, amelynek tagjai baráti kapcsolatokat kötnek egymással.

Elsősorban ennek köszönhető, hogy a kezdeti egyetlen, hét éven aluli (U7-es) csapat játékosai 2016 őszén már az U16-os bajnokságban indulhattak, a fiatalabbakhoz pedig folyamatosan érkeztek az új kisfocisták, így ma már a legkisebbektől a felnőttekig minden korosztályban indítunk csapatot, több mint 120 utánpótlás-játékosnak nyújtva edzéslehetőséget.

Utánpótlásprogramunknak köszönhetően a nagy létszám és a családias hangulat mellett a pályán is kiemelkedő eredményeket értünk el: a 2014/2015-ös szezon után a 2017/2018-as szezonban is megnyertük a Megyei U14-es labdarúgó bajnokságot, utóbbi évben ráadásként a megyei bajnokok döntőjében is az 1. helyen végeztünk. Futsal szakosztályunk szintén a 2017/2018-as szezonban Megyei U13-as bajnoki címet ünnepelhetett.

Az OTP Bank Bozsik-program csoportvezető egyesületeként kiemelt feladatunknak tartjuk a tehetséggondozást, több játékosunk is szerepet kapott az NB I-es utánpótlás-bajnokságokban, néhányan közülük pedig megyei vagy regionális válogatott kerettagok lettek.

Első csapatunk a megyei II. osztály stabil középcsapata, eddigi legjobb eredményünk egy 4. hely. U19-es (korábban U21-es) csapatunk korábban többször is végzett a dobogó 2. és 3. fokán. 2016-ban második csapatunkat is elindítottuk, így a megyei III. osztályban is szerepel egyesületünk.Szponzorok